ЦСКА 1948 излиза за седмото място срещу Арда

ЦСКА 1948 приема Арда (Кърджали) в първия мач за деня от efbet Лига. Срещата в Бистрица започва със съдийския сигнал на Кристиян Колев в 17:45 часа.

При победа футболистите на Валентин Илиев ще излязат на седмото място в класирането, което води към бараж за Лига на конференциите. Разбира се, до финалното подреждане в групата, побрала отборите между седмо и десето място, има време, но при успех над Арда „червените“ ще изместят Ботев (Пловдив).

Вчера „канарчетата“ паднаха от Славия на „Колежа“ и дадоха „пас“ на тима от Бистрица.

Очаква се доскорошният национал Радослав Кирилов да поведе отново „червените“ напред, заедно с Педриньо, Бирсент Карагарен и др. Любопитно е, че по последна информация опитният защитник на ЦСКА 1948 Емил Виячки ще облече екипа на Арда (Кърджали) през лятото.

Отборът на Николай Киров влиза в плейофите след головото шоу срещу ЦСКА, загубено у дома с 2:3. Около състава на Белия няма значими новини, за сметка на шумните и в известна степен скандални декларации, които си размениха Арда и Крумовград през миналата седмица. При победа в Бистрица, играчите от Кърджали ще се приближат на точка от Ботев (Пловдив) в битката за баражното седмо място.

ЦСКА 1948 – АРДА (КЪДРЖАЛИ)

Вероятни състави:

ЦСКА 1948 (4-2-3-1): П. Маринов; Фуртадо, Т. Иванов, Р. Божинов, С. Василев; Ценов, Даскалов; Карагарен, Талис, Р. Кирилов; Педриньо

АРДА (4-2-3-1): Господинов; Лозев, Стоев, Крачунов, Принц; Юруков, Л. Котев; С. Иванов, Б. Цонев, Тетах; Офор

СЪДИЯ: Кристиян Колев
СТАДИОН: „Витоша“, Бистрица
НАЧАЛО: 17:45 часа

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe