Уличната мода – вдъхновение от подиума за сезон пролет/ лято 2024

Все по-високите градуси предизвикват да попълните гардероба си за топлите месеци. Готови ли сте да отговорите на времето подобаващо и да покорите улиците облечени удобно и в тон с последните модни тенденции?

За да ви подкрепим в тази мисия, събрахме за вас предложенията на дизайнерите за пролет / лято 2024 специално за уличната мода. Ето ги и тях!

Негово величество суичъра и приятелите му

Худитата и суичърите са супер актуални и удобни дрехи, които сякаш са създадени за модерните градски хора.

Нищо чудно, че бързо си проправиха път към сърцата и на фешън гурутата по света и от години са част от техните колекции.

Нещата са точно в този дух и за тазгодишните топли дни. Любимият суичър във всякакви форми и размери е по-актуален от всякога и се предлага във всякакви форми и вариации.

Изберете удължен модел с качулка и носете като рокля. Монохромно горнище с цип съчетайте с любимите ви джинси или пък толкова модерните къси панталони. А може би искате по-спортно звучене? Постигнете го с къс джогър или клин, прилепнал суичър и висок ток. Защо не? Опитайте как ще ви стои и прегърнете града, облечени по неговия начин.

Да живеят (полу)прозрачните дрехи, металният обков и ресните!

Дрехите, направени изцяло или частично от прозрачни материи са супер модерни. Може би ще изберете тренди пола с прозрачна част, каквато показаха редица любими дизайнери в своите ревюта или пък ще заложите на риза с прозрачни детайли? Изборът е ваш и вие решавате колко точно от себе си да покажете. Полата облечете с готин топ, а ризата – с джинси и ще сте в тон с модното сърце на града.

Тренди са и дрехите със сребрист обков – капси и каквото още се сетите. Затова, следващия път когато пазарувате, не пропускайте да добавите подобни облекла и аксесоари като готин колан в гардероба си. Бял потник, черна миди пола и подобен колан са супер идея за готина градска визия.

Ресните също са на гребена на вълната и присъстват както на ръкавите на леки пролетни якета, така и в долния край на всякакви модели поли и рокли. Драпираните модели също са актуални, наред с любимия пеплум, който добавя нотки елегантност към градската ви визия. Можете да го изберете и като детайл на готин топ или рокля.

Сбогом, копчета, здравей райе и оувърсайзд модели

Не забравяйте да допълните модния си арсенал с ризи. За топлите дни, те могат да са от готини богати материи като лена, който ще се погрижи да съхраните комфорта си и в най-горещото време.

Изберете модели в така актуалното райе, като те могат да са къси или пък по-дълги в зависимост от предпочитанията ви. Можете да ги носите по толкова много начини – разкопчани в долния или горния край, с навити ръкави, вързани в предната част или частично прибрани в джинсите, като горна дреха или като основно горно облекло.

Опитайте и открийте кои ви отиват най-много и превърнете в регулярна своя знакова визия. Уголемените модели също имат значително присъствие в ревютата на големите дизайнери. Носете ги и вие като изберете готин костюм от лека материя с уголемени панталон и сако, разкошен бял панталон със странични джобове и риза с кройки в стила на ранния Джеймс Бонд или пък мащабни тренчкотове, които да са ви под ръка в променливото време и хладните вечери.

Металик, бяло и червено

Бялата рокля обра овациите на модните сцени по света и също има място в летните ви градски визии. Разчитайте на нея за ефирно женствено излъчване, а търсите ли повече яркост – заложете на червеното.

Може да е във вид на червен топ плюс любим чифт джинси и сандали или леки кецове? Изборът е ваш и зависи от вкуса ви и къде ще ви отведе денят днес.

Не забравяйте и металическите десени, които просто са навсякъде и канят да се облечете незабравимо. Открийте смела клубна визия или пък пола с ресни, която да носите в комплект с изчистен минималистичен топ.

Всякакви предложения за модерните стрийт дизайни на 2024 ви очакват на https://prm.com/bg – царството на фешън облеклата и аксесоарите на любимите марки, на които винаги можете да разчитате за делник и празник.

Шорти, цветя и бизнес ежедневна визия

Миди панталоните с широк крачол в комбинацията на сако са хит, включително като сет от деним. Същото важи за късите панталони във всякакви цветове, кройки и разновидности. Превърнете ги в свой знаков модел и носете както ви харесват – с потник, тишърт, кроп топ, бюстие.

Добавете към модните попадения и късо джинсово яке и уголемени джинси. Последните можете да носите включително в комбинация с готино елегантно сако „на голо“ и големи златни бижута. Флоралните десени, облеклата и аксесоарите с детайли във форма на цвете също са в топ попаденията за сезона и заслужават вниманието ви.

И така, какво ще облечете днес? Заслужавате да изглеждате добре и безкомпромисно. Бъдете в тон с ритъма и духа на града, съобразете се с това в офиса или на среща, по задачи или на разходка отивате и се облечете по вашия начин с най-новите модни творения на любимите си дизайнери! Знаете къде да ги откриете.