PULSE KIDS ENERGY отвори врати в SOFIA RING MALL!

На 22.05.2024 бе прерязана лентата на вторият клуб от веригата PULSE KIDS в София. За по-малко от година иновативната концепция на първия по рода си фитнес за деца в България набра огромна популярност и се превърна в любима част от ежедневието, спорта и забавлението на стотици семейства, което наложи отварянето на следващ клуб от веригата.

Новият клуб – PULSE KIDS ENERGY е разположен на 1300кв м.

на ниво 3 в търговски център Sofia Ring Mall. Непосредствената му близост с Pulse Fitness Energy Club дава дълго чаканата възможност родители и деца да спортуват по едно и също време на едно и също място!

Клубът приема членове на възраст от 1 до 15 години, като те са разделени в две различни обособени спрямо възрастовите групи зали – Junior (1-8г) и Revolution ( 9-15год). Залите са оборудвани с най-висок клас специално проектирани за деца фитнес и гимнастически уреди и аксесоари.

В основата на програмата Pulse Kids заляга принципа на НЕконкурентност. Всички деца спортуват и се забавляват в приятелска среда, без форма на състезателен елемент помежду си, без напрежение, чрез множество забавни дигитални и образователни способи. Целта е да се формира любов към спорта през игра, дисциплина чрез забавление и да се осигури редовна физическа активност, нужна за поддържането на здравето и спортната форма на всяко дете.

Всеки малък клубен член получава и достъп до специализирана онлайн платформа, включваща множество тренировки за изпълнение в домашни условия.

Част от услугите на детския клуб са и провеждането на тематични партита, забавни рождени дни и лагери.

Концепцията на PULSE KIDS е плод на дългогодишна разработка на екип от опитни чуждестранни треньори и български педагози. Програмата е насочена в няколко различни направления, основните от които са:

  • Създаване на двигателна култура и развитие на умения като -гъвкавост, ловкост, сила, бързина и координация ;
  • Изграждане на базисни личностни умения като дисциплина, самостоятелност, амбиция, инициативност;
  • Стимулиране на социални умения – комуникативност, решителност, отговорност.

Част от услугите на детския клуб ще бъдат и провеждането на тематични партита, забавни рождени дни и лагери.

„Вярвам, че новата точка в южната част на София – в Sofia Ring Mall, също ще е много успешна. Друг такъв продукт не съществува. Предоставяме уникална възможност за семействата. Понеже има засилен интерес, правим и трета локация на PULSE KIDS в центъра на София, който ще бъде пуснат до края на годината“, разкрива още Паскал Дойчев.